Agloco – nej, ellers tak…

Jeg skal ikke have nogen “viewbar” – eller “taskbar”, “systembar” eller chokoladebar…. Ligesom det sidste er usundt for badevægten, så er det med at installere alle mulige applikationer på ens system med til at tynge de ressourcer der er til stede i ens computersystem.

Derfor var jeg heller ikke synderligt imponeret da jeg modtog denne mail:

Dette var den mail jeg modtog i dag som - ligesom så ofte før - lover guld og grønne skove. Bemærk: alene linket "lugter" useriøst, ikke sandt? ;-)

Her i denne Blog vil vi alene koncentrere os om seriøse projekter. Det med at læse mails til 8 øre for 19 sek. visning etc er ikke seriøst… Skulle du falde for fristelsen til at installere Agloco-systemet, så god fornøjelse. Men kom ikke bagefter og sig det sugede ressourcer…

Leave a Response