Indholdet er vigtigt

Du har stensikkert hørt det før: indholdet er vigtigt – amerikanerne siger: content is king. Der både noget rigtigt og noget forkert i dette. Det rigtige ligger i at have unikt indhold, hvilket som oftest betyder indhold du selv har skrevet på din hjemmeside. Det forkerte ligger i, at det ikke altid er mest indhold der er vigtigst. Formuleringen af teksterne har også meget at sige.

Ligeledes er programmeringen af din hjemmeside vigtig. Hele strukturen skal være i orden. Der er nogle der tror de kan snyde søgemaskinerne ved alene at rette et par kommaer og skrive en ny opdateringstid, og så uploade. Lad dem endelig blive i troen.
Jo flere der begår fejl på området, jo flere vil der være som simpelthen bare ikke får det fulde potentiale af deres arbejdsindsats.

Andre snakker SEO
Ingen får mig til at afsløre hele pakken, der gør at man kan opnå gode placeringer på søgemaskinerne. Det ville være alt for naivt at servere på et sølvfad – bl.a. fordi fremtidige strategier kompliceres hvis alt for mange benyttede de samme teknikker. Så der er masser af plads til alle, med hver sin stil.

No Cure No Pay
Hvis ikke en strategi virker, så bør der være “pengene tilbage”-garanti, for ligesom læger ikke burde modtage betaling hvis ikke de stiller den rette diagnose, så er det også vigtigt at fastholde at de mål der ønskes opnået bliver indfriet. Det er blandt andet derfor jeg skriver denne blog. Du får informationerne. Så er det op til dig at bruge dem rigtigt. Stay tuned… 🙂

Leave a Response