Optimer din strategi

Uanset hvordan du har tænkt dig at tjene penge, så er det vigtigt at have en strategi. Du skal vide hvad du ønsker at opnå, og hvordan du når frem til det mål du har sat dig.

Lad være med at falde for fristelsen til bare at sige: “Jeg vil kunne gå på pension som 60-årig.” Sæt dig klare og målbare milepæle, som giver dig mulighed for løbende at justere i forhold til hvor godt du arbejder dig frem imod disse mål og delmål. Mange forretninger bukker under på grund af nogle relativt banale mangler i den strategi der laves, og det er noget af en skam.

Der er snart en 12-siders rapport på vej, der netop omhandler disse fejl, og hvordan du undgår at blive en del af statistikken. Jeg er i gang med den sidste korrektur før den kommer på internet. Tænk godt over hvad den burde koste….. Hvor meget er din tid værd? Hvis du kaster bare et års arbejde væk, hvor meget har du så tabt? For slet ikke at tænke på investeringer i inventar, lagre m.v. som ligeledes går tabt.

En del af forsiden af Optimer Din Strategi, som vil udkomme i PDF-formatet som ny e-bog

Det kræver en indsats at få fat på den slags informationer. Hvor meget skal den slags koste? Tænk lidt over det… 🙂

Leave a Response