Hvorfor smadre sin blog?

Jeg ser adskillige mennesker begå en meget væsentlig fejl på deres blogs. De tillader det WordPress-plugin som kæder kommentarer sammen med Facebook. Det er ret vanvittigt ud fra flere perspektiver, og jeg vil absolut ikke anbefale det, hvis du ønsker at få flere kommentarer på din blog.

Her i Danmark er der mange, der TROR det er en god ide at kæde alt sammen med Facebook. Når de spørger eksperter, så er disse i forvejen fanatiske FB-tilhængere, og tror alt skal være fokuseret omkring Facebook. Det lyder også rigtig smart, hvis man bruger Facebook.

Hvis man IKKE bruger Facebook, så er det blot et irritationsmoment, og man går videre til næste blog.

Når du har en blog, så bør du koncentrere dig om at opbygge dit indhold PÅ selve bloggen. Kommentarer på bloggen er med til at skabe online troværdighed på dit eget site. Hvorfor skulle du kæde det sammen med Facebook? Hvis du endelig skulle vælge et plugin, så skal det være et plugin som tillader dig, at have kommentarer på din egen side, hvor kommentatoren kan sammenkæde sine informationer FRA Facebook – og evt. linke til stedet hvor han/hun har skrevet. Om et sådan plugin findes har jeg ikke tjekket.

Som du kan se på The Book Facebook Doesn’t Want You to Read, så har jeg forladt Facebook. Jeg har kun en studierelateret profil fordi universitetet har valgt at køre en del informationer ad den vej. Der er kun studiekammerater på profilen, men den bruges slet ikke privat – heller ikke til spil eller noget andet. Når studiet er færdigt, forsvinder også dén profil!

Hvis din kommentar-skribent forlader Facebook, som jeg har gjort, så forsvinder vedkommendes kommentar også fra din blog. Uanset hvad alle andre måtte mene, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig IKKE at kæde hele din virksomhed sammen med noget så flyvsk som Facebook. Jeg ved godt nogle vil grine af dette råd, men det er så deres valg. Din hjemmeside fortjener kun det allerbedste, og du bør ikke gøre dig afhængig af hvilke tiltag Facebook finder på, for det kan skifte ligesom vinden.

Hvis du har spørgsmål, så skriv gerne en kommentar. Jeg uddyber gerne emnet, hvis det har interesse. 🙂

Leave a Response