Den ENESTE vej der virker

Der er en grundregel alt for mange har glemt. Mange har måske endda aldrig lært denne grundregel at kende. Det kan du drage en stor fordel af at lære. Jo før jo bedre, for dine resultater afhænger i allerstørste grad af om du er parat til, at erkende, at det er den ENESTE vej der virker.

Mange spillere ved, at spil kræver øvelse. Det gælder computerspil og det gælder også i andre forhold her i livet. Du kan aldrig opnå gode resultater hvis ikke du arbejder på dit projekt.

Du er nødt til at revidere dine projekter. Efterse dem, forbedre dem, opdatere dem. Vær opmærksom på, at dine konkurrenter anstrenger sig for at overhale dig. Det vil være deres største fornøjelse at indhente dig – og overhale dig indenom, hvis ikke du hele tiden forbliver fokuseret på, at forbedre både dit produkt, men også løbende vedligeholder din målgruppes fokus og opmærksomhed over for dig.

Jeg har selv været blandt de mest dovne – og jeg erkender det, for jeg har betalt prisen for at være ‘magelig’ som vi alle nyder at kalde denne dovenskab.

Du skal gøre op med dig selv hvad der er VIGTIGT for dig, og så skal du gå hele vejen. Præcis som den flittige gamer der hele tiden holder sit fokus på målet, så skal du gøre dit brand til det bedste. De løbende forbedringer vil dine kunder se, og de vil derfor vende tilbage til dig igen, igen og igen.

Held og lykke med din business her i 2014…

Leave a Response