Ryd op i dit liv

Dagens titel vil måske undre dig en smule, for hvad pokker har det at få ryddet op i sit liv dog at gøre med online indtjening.

Det har på en måde alt at gøre med det, og så alligevel ikke.

Lad mig lige forklare.

Vi er alle eksperter i at have travlt. Vi laver en masse ting hvoraf en del slet ikke er spor produktive. De hæmmer faktisk vores kreative sans, og derved er vores indtjeningspotentiale også mindsket.

Når vi får ryddet op i tingene mindsker vi de ting der forstyrrer, og kan derved koncentrere os om det vi er dygtige til.

Se dit liv udefra. Hvad er du rigtig god til? Hvad er du rigtig dårlig til?

Få skrevet tingene ned. Lav to kolonner, og få sat fokus på de gode og dårlige sider, så du kan finde ud af hvordan du får ryddet op i det hele. Få outsourcet bogføringen eller andre ting, der skaber irritation. Jo bedre du bliver til at rydde det negative væk, jo større indtjening vil du få ved at fastholde fokus på det der GAVNER din virksomhed.

I mit eget liv har jeg f.eks. brugt det at fokusere på blogs jeg virkelig nyder at vedligeholde. Ting skifter, og interesser skifter. Det du synes var sjovt da du startede din blog for to år siden er måske ikke så sjovt længere. Så kan du med fordel bruge dit netværk. Måske er der nogen i din vennekreds, som netop beskæftiger sig med det der ikke står øverst på din prioriteringsliste. Lad dem skrive et gæsteindlæg i ny og næ, bare for at holde bloggen i live. Måske kan du udvide din niche eller ændre den ved at supplere med et nyt område. Du kan også lave en afsluttende e-bog som jeg f.eks. gjorde på min blog, SEO for begyndere. Det giver en pæn afslutning hvorefter læserne f.eks. kan sendes videre til andre, som stadig beskæftiger sig med emnet.

Det handler om at binde alle knuder på den rigtige måde, og ikke have nogen løse ender.

Jo mere du får sat fokus på det du nyder at lave, jo bedre vil dine resultater blive. Skriv gerne en kommentar om hvordan du har fået ryddet op i dit liv til inspiration for andre, og husk, at det giver backlinks til din side at skrive en lille kommentar. Op af sofaen, og i gang.

God arbejdslyst. 🙂

Leave a Response