Den positive trend fortsætter

Som jeg før har beskrevet, har Adsense Secrets 5 fra Joel Comm været en rigtig god investering. De $27 har tjent sig ind flere gange, og den positive trend fortsætter. Som beskrevet i artiklen “46,51% større Adsense indtjening med 0,9% mindre visninger” var indtjeningen i juli imponerende i forhold til juni, og i august ser det således ud med Adsense indtjeningen – med lidt over en dag tilbage:

Antal visninger: +11,14%
Antal klik: -10,98%
Indtjening: +0,3%

Da indtjeningen er steget med et fald i antal klik kan det siges, at hvert klik har givet mere, og det er jo positivt. Hele trenden er super, og jeg har bestemt ikke fortrudt min optimering i forhold til e-bogen Adsense Secrets 5 fra Joel Comm. Hvis du ikke har læst denne e-bog endnu, så vil jeg råde dig til at gøre det, for resultaterne taler for sig selv.

Glæd dig, for torsdag er der yderligere et indlæg her på bloggen, og du kan godt begynde at glæde dig, for jeg fortæller dig noget om hvordan du kan holde et vågent øje med Adsense på en endnu smartere måde… 🙂

Leave a Response