Målrettet indsats for din indtjening

Når du gerne vil lave en målrettet indsats for din indtjening er du nødt til at tænke grundigt over hvad du gerne vil opnå. Hvis dit mål er at komme til at tjene 25.000 om måneden er dit første skridt at gøre status.

Hvad tjener du i dag? Hvis det “kun” er 1.000,- så skal du øge din indsats, og arbejde smartere for at flerdoble dine resultater. Vigtigst i denne proces er at lave delmål. Næste delmål kunne være at nå 5.000,-.

Afhængig af dit produkt kan du bruge mange metoder. Sociale medier er en af dem, men også offline kanaler kan skabe omsætning. Lav en spændende seddel med en teaser og din webadresse, og hæng den op næste gang du kommer i Netto eller Fakta. Hvis dit produkt er relevant for folk der kommer i discountbutikker kan du sagtens høste en del nye kunder ad denne vej.

Det samme gælder annoncering. Du skal nogle gange investere i den øgede omsætning, og dette kunne bl.a. være relevante links på andres hjemmesider og/eller direkte annoncering i en lokalavis. På den måde kan du “teste” din tekst, og se om du rammer målgruppen med den tekst du har lavet.

Men det behøver heller ikke altid koste penge. Du kunne jo beslutte dig for, at du i den næste måned ville skrive mindst 3 kommentarer på andres blogs – og sørg for at dine kommentarer overholder følgende to vigtige kriterier:

  • Din kommentar skal være værdifuld i forhold til indholdet du kommenterer
  • Hvis muligt, så stræb efter at være blandt de 5 første der kommenterer

Du skal skrive værdifulde kommentarer
Årsagen til at det er vigtigt at skrive værdifulde kommentarer er, at du gerne skulle interessere læserne i at klikke på dit navn, og derved komme videre til din egen blog eller hjemmeside.

Den organiske trafik er mindst lige så vigtig som den rent søgemaskinebaserede trafik, så lad dig ikke afskrække af blogs der bruger NoFollow. Når du opretter Google Alerts på dit navn vil du opdage, at der er blogs der bliver fulgt. Søgemaskinerne bestemmer nemlig selv om de følger linket – og selv nofollow-blog kommentarer kan altså generere ekstra trafik…

Stræb efter at være blandt de 5 første der kommenterer
Der er ingen tvivl om at folk ikke læser alle 300 kommentarer på en avis’ hjemmeside. Du kan lige så godt erkende, at rammer du ikke top 10 (eller endnu bedre: top 5), så kan det være ligemeget. Folk læser det ikke, og det var jo formålet, ikke sandt? 🙂

Delmål er vejen til det endelige mål
Når du løbende følger op på dine delmål, så ender du til sidst med at opnå slutmålet – som jo i sig selv bliver et nyt delmål når du sætter dig større mål når først dit første primære mål er opnået.

Følg din passion. Hvis du er bedst til at skrive, så skriv blogs. Hvis du er bedst til at tale, så lav podcasts, og hvis det er video du har det bedst med, kunne du jo også lave en videoblog. Lad dig ikke afskrække af at processen tager tid. Når du først har startet processen så er du i det mindste i gang, og så er vejen kortere til at nå dine mål.

God weekend. 🙂

Leave a Response