Et kvartal tilbage

Der er et kvartal tilbage af året – rent formelt når denne måned udløber. 9/12 af året er brugt, og det er på tide at gøre status. Hvor meget har du opnået i år?

Giver dette dig inspiration, og motivation, til at forbedre dine resultater i 2011? Her får du nøglen til at komme meget længere næste år, og samtidig en lille opsang hvis ikke du er kommet i gang endnu, for du har unikke chancer for at gøre en forskel i dit liv.

Der er to ting mange glemmer når de skal i gang med online indtjening, og disse to ting er yderst vigtige for at optimere dine resultater:

  1. Din indstilling
  2. Samarbejd med andre

Din indstilling
Jeg håber du i sidste måned læste min artikel “Det ligger altsammen i indstillingen“, for det giver dig en forståelse for emnet.

Du kan ikke øge din indtjening hvis ikke du i forvejen begynder at tænke mere positivt.

Vi kender det allesammen: de mennesker som virkelig skaber afstand mellem os er dem som altid brokker sig. De kan ikke se spor positivt ved noget som helst, og hver eneste gang du forsøger at se bare en smule positivt i en situation skyder de alting ned. Den slags mennesker fejler i alt hvad de gør, og som regel forstår de slet ikke selv hvorfor.

Hvis du er blind for dine egne fejl kan du ikke erkende dem, og gøre noget ved dem. Som kokken der har en restaurant der er på vej mod konkurs så føler de, at alle andre er sure, tvære og negative. De ser slet ikke hvor problemet ligger, og så er løbet hurtigt kørt…

Samarbejd med andre
Den væsentligste grund til det er sundt at samarbejde med andre er, at du får feedback på de ting du laver. Tag imod den konstruktive kritik, og tilbyd selv din feedback til din samarbejdspartner. I kan blive dobbelt så gode når I lærer at bruge hinandens feedback til at blive endnu bedre.

Ligeledes kan I optimere jeres kontaktflader ved at annoncere hinandens produkter. Den ene tjeneste er den anden værd. Når du har succes med dine produkter, så lad andre komme til også. De kan bidrage med vigtige ting til din egen målgruppe, og med tiden bliver samarbejde roden til ny inspiration for din egen kundegruppe – og det samme gælder hos den partner du arbejder sammen med.


God weekend. Grib chancen… 🙂

Leave a Response