“Jeg lytter”

Mange svarer “jeg lytter” når der skrives på blogs, men er det nok? Det er en god ting at lytte og lære fra andre, og absolut anbefalelsesværdigt, men er der MERE du kan gøre for at få deciderede resultater af din viden?

Med andre ord: Hvad tror du selv der skal til for at omdanne viden til erfaring?

Der skal HANDLING til.

Handling koster ikke en krone.

Du kan starte en blog om din hobby på blogger.com. Dér kan du garnere dine første artikler med Google Adsense og bannerreklamer.

[Hemmeligheden bag optimeringen af dine bannerreklamerne får du KUN ved at købe e-bogen. Jeg har skrevet så meget om det her på bloggen, at du sagtens kan komme godt i gang, men hvis ikke du “gider” investere de 50,- e-bogen koster, så er dét dit valg. ;-)]

Med en blog på blogger.com kan du, som en af bloggens læsere, opleve de første 40,- efter bare et par dage – svarende til over 7.000,- om året. Og det er KUN begyndelsen.

Jo mere specialiseret – i specialistsprog, nicheorienteret – din blog er, jo mere skarp vil din læserskare være, og jo bedre kan du tilrette dine reklamer.

Beregningen er enkel. Hvis du har 10 klik med 1000 læsere er din klikrate på 1%. Når trafikken vokser til det tidobbelte, vil dit antal klik vokse tilsvarende til 100 klik. Men hvorfor ikke OPTIMERE dine resultater?

Du har ret. Du kan LYTTE til meget her i verden, men den dag du skrider til handling og starter din første blog er den dag du begynder på en ny vej, og hvorfor ikke blive den næste pionér som finder en ny vej frem for at sidde og klynke sammen med resten af hylekoret, som bare lytter?

Tag handling – gør det i dag. Start processen, og bliv glad for det var i dag du startede. Jo før du kommer i gang, jo før kan du høste frugterne af din indsats. 🙂

Leave a Response