Hårfarve uden ammoniak

Det er glædeligt at se at der nu er kommet hårfarve uden ammoniak. Mange har nemlig, gennem årene, haft problemer med at finde en hårfarve på grund af diverse allergier, og det har l’Oréal åbenbart taget til efterretning.

Hvad har det med emnet effektiv marketing at gøre, spørger du måske? Faktisk alt, for det er netop ved at lytte til kundernes BEHOV at du kan øge din omsætning. Den lektion er så vigtig, men samtidig også nærmest så banal, at mange glemmer denne vigtige ting når de selv skal udvikle og videreudvikle egne produkter.

L’Oréal tager hånd om dit hård, og derfor er INOA dit logiske valg hvis du skal prøve en ny hårfarve. Uanset om du er mand eller kvinde. Vores nu fhv. statsminister brugte også hårfarve, så det er bestemt ikke kun kvinder der bruger hårfarve.

Der er mange miljømæssige aspekter i brugen af kemikalier. Du støder på rigelige mængder af dem i din dagligdag, så hvorfor dog udsætte dit hår for endnu mere når der findes et langt bedre alternativ?

Så hvis du bare husker to ting fra denne uge, så bør det være:

  • INOA leverer hårfarve uden ammoniak
  • og at du skal lytte til kundernes behov for at fintune dine egne produkter også

Leave a Response