Nyt sommertilbud

Jeg vil gerne give dig et NYT sommertilbud. Et som kan komme alle med en tom blog eller tom hjemmeside til gavn. Du behøver ikke have nogen “helt” tom hjemmeside, men jeg har besluttet mig for at give dig et rigtig godt tilbud. Det løber KUN i tre uger, hvor du kan købe 10 artikler til 5 stk. pris. Altså 10 artikler for 995,-


Emne-nøgleordLad os tage et eksempel: du vil gerne have skrevet artikler om emnet traditioner med nøgleordene “fødselsdage, bryllupper, middage, menuer, festideer, og festtaler.” Jeg kombinerer nøgleordene og skriver nogle optimerede artikler til dig. Du kan derefter helt selv frit bestemme om du vil udgive dem som dine egne eller videresælge artiklerne. Det blander jeg mig slet ikke i. Jeg vil bare gerne give dig en mulighed for at fylde ordentligt indhold på din hjemmeside eller blog.

Skal du bruge 20 bestiller du bare to gange på bestillingsknappen. Når der er solgt 120 artikler lukker jeg tilbuddet, så det gælder om at skynde sig. Fra midnat kommer der korte artikler hver dag om nye nicher. Disse artikler er langt kortere end dem du får. Tilbuddet gælder artikler med en gennemsnitslængde på 6-800 ord, og er MED GARANTI helt unikke. Ikke kopieret indhold, men originalt materiale jeg skriver til dig lige efter du har betalt.


Emne-nøgleordPS: Hvor hurtigt du kan have dine artikler? Så snart jeg har skrevet dem, mailer jeg dem til dig, så hvis ånden er over mig går der ganske få timer, og ellers skulle der kun gå et par dage. 🙂

Leave a Response