Niche 2: Six Pack Abs

En ting som er meget oppe i tiden er vægttab, men i stedet for at koncentrere sig om maden (som alle guruer efterhånden gør enten à la mode de Lene Hansson, South Beach, citronsaftkuren og hvad de ellers hedder), så kunne du fokusere på motionsdelen ved at fokusere særligt på “Six Pack Abs” – det vi på dansk vist kalder “vaskebræt”

Hvis du skulle finde et navn til din blog kunne det f.eks. være “Styrk dine triceps, og få Six Pack Abs med i købet” eller “Vægttab er ikke nok – opbygning af muskler styrker din muskelmasse“.

I stedet for at opbygge et generelt fitness-domæne, så betaler det sig langt bedre at profilere sig på en helt specifik niche, og i dette tilfælde f.eks. styrkelsen af enten biceps, triceps, ryg, mave, balder eller lår. Uanset hvad du vælger, så husk at FOKUSERE på din niche. Ellers virker optimeringen IKKE.

God arbejdslyst. 🙂

Leave a Response