WordPress hurtigt opdateret igen

Det tog ikke lang tid denne gang, men WordPress er allerede opdateret — denne gang til version 2.8.2. Som du sikkert husker er det under 2 uger siden at jeg annoncerede seneste opdatering. Det går stærkt i disse tider.

Husk i øvrigt at tjekke din Akismet (anti-spam plugin), for denne er også for nylig opdateret, og du kan lige så godt lave hele forarbejdet ordentligt så du får alt opdateret når du først er i gang med vedligeholdelsen. En særlig måde du kan se, at Akismet trænger til opdatering på er hvis der begynder at dukke fejlmeddelelse op i dit Dashboard / Kontrolpanel når du logger på om at den ikke kan få forbindelse til serveren.

Det var nemlig den fejlmeddelelse der gjorde, at jeg her i nat opdagede, at der var noget galt. Så hellere være på den sikre side, og opdatere begge dele straks.

God arbejdslyst med opdateringerne.

Leave a Response