Temaet i august — nicher du kan tjene på

Jeg har nu lagt mig fast på at levere dig nye temaer HVER ENESTE DAG i hele august. Hver dag vil du få en ny ide til en niche du kan tjene penge på. Hvorfor bruger jeg det ikke bare selv, tænker du. Fordi jeg ikke kan skrive om alt. Jeg kan fokusere på enkelte områder, men du kan selv fokusere på det der interesserer dig mest.


—————————————————————————-
Har du set ÅRETS BEDSTE SOMMERTILBUD?
Se mere om årets super-tilbud herfra:
http://www.blunck.dk/tjenfritid/2009/06/17/super-sommertilbud
Skynd dig. Tilbuddet gælder KUN til og med den 10. juli 2009.
—————————————————————————-

I løbet af august har du således ikke flere undskyldninger for ikke at komme godt i gang med din helt egen niche. Jeg er i fuld gang med at skrive artiklerne nu, og jeg kan love dig, at der er mange spændende ting du kan gå i gang med.

Et par eksempler:

  • sundhedstemaer
  • kendte mennesker
  • kontroversielle emner

sundhedstemaer
Det er meget oppe i tiden at tale om vægttab, rygestop, grøntsager m.v. Hvorfor ikke gå helt ned i nichen tomater? Dykke ned med opskrifter i hvordan du bedst dyrker tomater, opskrifter med tomater når du har plukket dem, indlæg om tomater m.v.

Du kan også fortælle om dine egne erfaringer med vægttab eller rygestop. Fortæl hvordan du tabte 25 kilo, og skab en masse interesse om din blog med opskrifter, ideer og masser af inspiration.

kendte mennesker
Hvis du er en stor fan af en nulevende kunstner, som måske er lidt kult — f.eks. Farrah Fawcett fra Charlie’s Angels eller Samantha Fox, så opbyg en niche. Link til billeder, og skab en samlende ressource. I stedet for at have tingene som bogmærker på din egen computer så opbyg en fanside. Der kommer mange besøgende på den slags sider, og med de rigtige reklamer kan det blive ganske indbringende.

kontroversielle emner
Tag et politisk emne op, lav en blog om det, annoncér det på en Facebook-side. Skab links til emnet og sørg for at opbygge en fanskare af faste læsere. Jo skarpere din holdning til dit specifikke emne, jo mere sikker kan du være på at opbygge besøgende.

Konklusion: du skal kunne segmentere
Ordet “segmentering” er ikke kun vigtigt på handelsskolen. Det er yderst vigtigt at skabe sig en side som besøges af folk med lignende interesser. De behøver ikke engang være enige med dig for at følge din side. Siger du noget meget vigtigt om en helt bestemt niche bliver det kontroversielt, og kontroversielle sider får mange besøgende.

Hvis du lærer at bruge bannerreklamer rigtigt kan du øge din indtjening ganske voldsomt. Det tager vi når du har fået en masse gode nicheideer. Som sagt får du i løbet af august måned hele 31 gode ideer til nicher som kan få dig godt i gang med at tjene penge online. Stay tuned. 🙂

Leave a Response