Spild IKKE tiden på Adsense alene

Jeg har hele tiden sagt, at der lå penge i bannerreklamer, men denne gang slog jeg bundrekorden med Google Adsense. Jeg var 4 dollar fra at nå de 100$ i denne måned. Det vil sige, at de to forudgående måneder hver især havde givet resultater som ikke berettigede til udbetaling. Altså over 3 måneder om at nå 100$. Det er sørme længe siden indtjeningen på Adsense har været SÅ lav. To år siden, faktisk…

Det var derfor jeg skrev e-bogen “Sådan tjener DU penge på bannerreklamer” som netop nu er på tilbud som del af dette års sommertilbud. Indtjeningen ligger på alle andre områder end Adsense netop nu. Hvis du kigger på din egen statistik vil du opdage, at mange nøgleord bliver ramt til ganske få cent, så du kan miste rigtig mange penge, hvis du tænker over, at du siger farvel til dine besøgende for ganske få ører med ren Adsense.

Hvis du gerne vil tjene penge online, så er e-bogen “Tjen penge online” lige præcis noget for dig, fordi du i denne bog får effektive tips til at tjene penge online. Ikke kun via reklamer, men sandelig også via affiliate marketing og flere andre kilder. Du får gode råd til at lave dit eget produkt, og får ligeledes værdifuld information om det at styre din egen virksomhed. Hvis du lytter opmærksomt til rådene i bogen, vil du spare dig selv for mange ærgrelser.

God læselyst. 🙂

Leave a Response