Inspiration og Motivation

Inspiration og motivation er nøgleord i forhold til coaching — vigtigt når vi gerne vil give folk egne ben at stå på frem for at have evighedskunder som, de facto, aldrig kommer ud af startpunktet.

Det er meget vigtigt at sikre sig, at folk forstår den inspiration og motivation de får. Uden handling bliver det ikke til noget som helst. Hvis du ser Bubber og BS programmet på TV2 vil du have set hvor meget BS fokuserer på, at al handling starter i hjernen. Det er også det han lærte Bjarne Riis’ drenge på CSC/Saxo Bank teamet.

Succes kommer af optimisme, handling, en lille del held og vedholdenhed. Alle andre ting er underliggende elementer af dette, men uden optimisme ingen vedholdenhed, uden handling ingen succes, uden vedholdenhed ingen vedvarende handling, og dermed ingen succes. En kædereaktion.

Derfor: husk at motivere dine omgivelser, husk selv at være motiverende, og husk at holde fast ved dine ideer, tanker og planer. Først derefter kan du nå frem til et punkt hvor ideer bliver til handling, hvor penge bliver til formuer og drømme bliver til virkelighed.

Leave a Response