Godt sted at hente nyt tema til din blog

Jeg kan varmt anbefale at besøge www.nattywp.com næste gang du skal forny dit tema på din WordPress-blog.

Der er ufatteligt mange forskellige temaer, og masser af muligheder for at finde et gratis tema der matcher jeres niche. Faktisk er det et supergodt alternativ til den almindelige kilde til temaer til WordPress, som du finder her: http://wordpress.org/extend/themes. Sidstnævnte er grafisk lidt begrænset i forhold til de temaer du finder på Natty-siden.

Hvorfor skifte design?
Nu sidder du muligvis og undrer dig, og tænker “hvorfor skifte design?” Det er der faktisk en meget god grund til, nemlig den, at det frisker op på bloggen. Søgemaskinerne ser “nyt indhold”, og de besøgende får frisk inspiration fra dit nye design, og derfor er det ren win-win for alle parter.

Den standard blog du normalt finder når du har installeret WordPress (med blå header og hvis baggrund) er kedelig, og derfor vil de fleste finde deres eget udseende for at adskille sig fra mængden.

God fornøjelse med at finde dine egne temaer. Hvis du savner inspiration til at se de designs jeg har valgt på mine blogs kan du se oversigten her: http://blunckmeister.googlepages.com.

God weekend til alle. 🙂

Leave a Response