Lad dig IKKE begrænse

Hvorfor skriver jeg “lad dig IKKE begrænse”? Det er der såmænd en ganske god grund til. Mange fejler nemlig i deres stræben efter succes fordi de lader egne begrænsninger forhindre dem i at komme effektivt i gang med de kampagner som faktisk ville medvirke til langsigtet succes.

Tvivl, jantelov, mindreværd, usikkerhed, perfektionisme med videre er altsammen elementer som kan gøre at vi bliver ved med at pynte på vores produkt indtil vi til sidst glemmer, at det faktisk er SALGET der skal bære produktet videre. Produktudvikling er en LØBENDE PROCES, så alene det faktum at du skriver bedre om et år, sælger bedre om fem år eller taler endnu skarpere om tre måneder vil altsammen være en naturlig effekt af det at du har bestemt dig for at komme i gang.

Du skal træffe en beslutning om at viderebringe din viden, og den pris du sætter skal være fair for begge parter, men lad dig ikke genere af at du begynder at tjene penge. Pengene kommer som en naturlig bestanddel af det at ramme rigtigt (enten i sin niche, sproget m.v.). Du bør ikke lade andres dårlige fornemmelser forpeste din tilværelse. Tværtimod, faktisk.

Du kan bruge negativt feedback konstruktivt, og kan faktisk lære meget af nogle former for kritik. Altsammen afhænger af om du ser OSTEN eller HULLERNE i emmentaleren….

God weekend. 🙂

Leave a Response