Tyveri via affiliate links

Det er ganske forbavsende at læse hvor mange mennesker der er parate til at begå tyveri for selv meget små beløb. De bruger en masse tid (og energi) på at fjerne affiliate links, vel vidende at en anden person har anstrengt sig for at fremvise et godt tilbud.

Den slags mennesker vil gerne have det gode tilbud, men kan ikke tåle, at DU tjener lidt penge på dine anstrengelser. Op imod 30% af affiliate indtjeninger forsvinder på denne konto, og nogle gange endda mere.

Et praktisk eksempel

Hvis dette var en legetøjsbutik svarede det til at folk så et produkt, undersøgte hvem leverandøren var, og bagefter forlangte at kunne købe det i din butik til din kostpris. Uden avance. Ganske som om du ikke behøvede betale husleje, varme, strøm, løn til dine ansatte, rengøring eller mange af de andre ting, der er forbundet med det at drive virksomhed.

Langt værre er det endda at i forhold til affiliate marketing er det ikke for at spare penge. Den eneste som bliver snydt ved disse handlinger er FORHANDLEREN, for prisen kunden skal betale er den samme om du køber GENNEM et affiliate link eller direkte. Til gengæld forvrænger det hele det statistiske billede, for oprindeligt ville det betyde at salg som ville komme fra forhandler-nettet pludselig godtgøres som værende direkte links.

Økonomien bag

  • Pris for kunden: 7.00
  • Ved køb gennem aff.link: pris for kunden: $7.00 – forhandler (40%): $2.80 – forfatter: $4.20
  • Ved køb uden aff.link: pris for kunden: $7.00 – forhandler 0.00 – forfatter: $7.00

Når 30% af kunderne snyder, så kunne man f.eks. sige, at der ved et salg uden affiliate link på 3.000 eksemplarer sker et tyveri fra forhandlerne på $8.400. Salg af 10.000 eksemplarer af en e-bog er ikke urealistisk for guruer som Joel Comm (Adsense Secrets), Russell Brunson, Stephen Pierce, Joe Vitale m.fl.

En ny og bedre vej

Men det som sker er, at man – som forhandler – bliver meget skuffet, når man ser, at ens link FÅR klik, men at der ikke sker et salg. Stands tyveriet ved at DU undlader at fortsætte tendensen. Giv lov til at andre tjener det de retfærdigvis fortjener når de skaffer DIG gode tilbud. Du kan ikke ændre hvordan andre gebærder sig, men du kan ændre den måde DU selv handler på, så derfor handler det om ærlighed og integritet. Så kan internet marketing få fair vilkår, og kunderne endnu flere gode tilbud.

Leave a Response