Hvordan sluttede september for dig?

Nu er der skrevet mange indlæg på denne blog om at sætte handling bag al den information, viden og know-how du bliver præsenteret for, og det har du forhåbentlig omsat til handling…

…nå, ikke?

Hvad er gået galt?
Hvorfor dog være bange for at komme godt i gang? Du har alle muligheder foran dig, du har fået masser information – både på denne og andre blogs. Der er ingen undskyldning for ikke at sætte handling bag ordene.

Selv hvis du får dobbelt så meget information som du har ved hånden nu, vil du aldrig komme i gang hvis ikke du sætter dig nogle mål. Du kan ikke designe dig ud af manglende fokus, men engageret skrivning på en blog vil til enhver tid slå selv den smarteste skabelon på en blog.

Vejen frem…
I stedet for at miste modet bør du faktisk lade dig motivere af alle de eksempler på handling der er blevet til penge. Skriver du en dag selv den præcis rigtige, målrettede e-bog der løser et meget specielt problem er det dig, der løber med en formue. Der er nok til alle. Vigtigheden ligger i at få skrevet teksten, forordet kan du altid skrive til sidst. Forsiden og indholdsfortegnelsen giver også næsten sig selv – det sidste især hvis du redigerer med brugen af overskrifter m.v.

Det samme gælder hvis du finder det helt unikke produkt som du opdager der lokalt er efterspørgsel efter. Godt nok gør PostDanmark sit til at gøre det dyrere og dyrere at sende pakker, men du kunne jo vælge at anskue det således, at det du bruger af tid på at afsende pakker hjemme fra garagen hurtigt ville blive til meget dyre faste udgifter hvis du skulle etablere faste lokationer rundt omkring i landet.

Så alt i alt handler det om, at sætte handling bag ordene. Sommeren er forbi, og præcis nu kunne du nå at opsætte det som kan blive en hamrende god forretning i 2009. Du vil blive glad for du gik i gang.

PS: Til dem som har taget handling skal der lyde en stor tak for motivation, kommentarer i e-mails m.v. 🙂

Leave a Response