Hvor meget tid skal der bruges?

Et godt spørgsmål er: “Hvor meget tid skal der bruges på at skabe sin en indkomst online?”

Som alle andre åbne og individuelle spørgsmål, så vil der også være flere svar. For den ene handler det om hvor meget der tjenes HER og NU, for den anden – der har set det mere langsigtede perspektiv – handler det om hvor meget der tjenes inden for det næste halvår. For helt andre er det ikke primære indtægter men også afledte indtægter som er de væsentlige.

Altså et åbent spørgsmål med mange svarMULIGHEDER.

Jeg vil dog gerne komme med MIT bud på hvor meget tid du bør bruge på din online karriere. Præcis så meget, at du synes det er sjovt. Den ene dag rydder du måske op på din harddisk, sorterer lidt i programmer der ikke har virket og ser om der er ting du har gjort forkert. Du laver en mappe med oplysninger som du måske i morgen vil konvertere til en kampagne eller et nyt produkt på din webshop.

I andre tilfælde er det vedligeholdelsen af udløbne kampagner. Kontrol af affiliate betalinger. Har ham Joel, John, Mark eller hvad din “partner” nu hedder betalt dig for salg fra sidste måned som lovet. Sortering af reklamer der vises på enkelte sider osv.

Det sjoveste er den egentlige blogning, fordi vi her har den direkte kontakt med vore læsere. Dem som har os på fast RSS-læsning bliver ved førstkommende lejlighed “forstyrret” qva vores skriblerier. Den slags er sjovt hvis vi kan bidrage med ny inspiration til andre, og dernæst se en udvikling også på deres sites, blogs m.v.

Så et entydigt svar på ovennævnte spørgsmål får du ikke, men så længe det er sjovt så er det nemt at fortsætte, og det er vel den bedste tommelfingerregel. Hvis du tjener penge på at lave noget du synes er sjovt så er du i det mindste BEGYNDT på noget meget få gør. Mange spilder en masse tid uden at tjene en reje. Bliv ikke en af dem, for det ville være alt for surt – både på kort og på langt sigt.

Carpe diem. 🙂

Leave a Response