Det afgørende øjeblik

Handlingen med at skulle få dig til at tage handling på den information du får kan føles som at skulle skubbe en kæmpe lastbil i gang. Næsten umuligt i forhold til flertallet men ufatteligt opmuntrende når de FÅ, der tog handling, er gået videre til at øge deres indtjening år for år.

Hvad ændrer sig?

Den ene ting der ændrer sig i folks private og erhvervsmæssige historie er det øjeblik hvor de opdager at det at tage handling GØR EN FORSKEL. Når du ser at tingene du satte i gang kan vokse sig store, så får tingene en helt ny betydning i forhold til tidspunktet hvor du TROEDE, at det var nærmest umuligt at skabe sig en online indtjening — de fleste tror kun det er “de få” der kan gøre det.

Intet kunne være mere forkert! Det at tjene sig en online indkomst ER muligt og det ER noget der kan lade sig gøre for alle. Du kan blive din egen chef. Hvordan du opnår dette afhænger meget af hvad der motiverer dig mest. Nogle er bedst til at arbejde med salgstekster (og vil dermed være dygtige inden for Affiliate Marketing), mens andre er bedre til at skrive artikler (og derved kunne udarbejde spændende artikelsites om bestemte emner med brugen af Google Adsense reklamer).

Et andet overset element er at din hobby ofte kan blive til en forretning. Nogle fiskere har opdaget, at der slet ikke var nogen bøger om deres bestemte fisketype. Disse fiskere ved typisk en masse om avlsforhold, hvordan og hvornår de rykker, og hvorhen, hvor de mest befinder sig i de enkelte søer eller vandområder osv. Når man ønsker at få disse fisk på linen eller i nettet så skal man vide den slags, for det hjælper ikke ret meget at fiske efter en fisk som forlod området to uger før du prøver at fange den, vel?

Alle de detaljer er en del af at opbygge din forretning. Du er velkommen til at stille spørgsmål i kommentar-feltet. Hvem ved? Måske inspirerer dit spørgsmål til en hel artikel for sig med specielt fokus på det DU søgte at vide mere om.

Husk: Carpe diem. 🙂

Leave a Response