Mere ind og mere ud — netto ingen gevinst

Du undrer dig nok over denne overskrift, men tænk lige over hvor rigtigt det er, at hvis der kommer mere ind (større indtægter) mens udgifterne stiger lige så markant, så ender du med netto ikke at have opnået nogen nævneværdig gevinst.

Du skal, med andre ord, være opmærksom på dels hvorfor du gerne vil tjene penge online, men i lige så høj grad tænke over hvordan du BRUGER dine penge.

Flere indtægter

Det er selvfølgelig en god ting når der kommer flere penge ind. Der kommer flere penge i statskassen i form af skat, og det fungerer altsammen fint.

Dér hvor problemet opstår er, at udgifterne ofte følger indtægterne. Når der kommer flere penge ind har vi en — såre menneskelig 🙂 — tendens til, at bruge flere penge. Der er nødvendige udgifter ved at generere en indtjening. Der skal noget bredbånd til, der skal måske et domæne til, hvis du ikke har et i forvejen osv.

Flere udgifter

Du bør, naturligvis, følge min blog “Shop & Spar” som du kan finde her: http://shop-og-spar.blogspot.com

Men udover denne geniale blog hvor jeg har givet flere tips til hvordan du kan spare penge, så er det et faktum, at alle her i landet skal være opmærksomme på hvordan de bruger deres penge. Især hvis du f.eks. starter på forbrugslån. Lad det være sagt med det samme: lad være med at bruge pengene FØR de er tjent. Du kan ikke forvente, at der altid vil komme 30.000 ind på kontoen bare fordi der gør det en enkelt måned. Den måned du begynder et salg kan sagtens ende med at blive en livstidsindkomst, men du skal planlægge som om det IKKE var tilfældet. Det med at begynde at leje en masse dyrt ekstraudstyr hvorefter strømregningen får sig en ordentlig én på frakken er ej heller nogen særlig anbefalelsesværdig vej.

Derfor: tænk før du spenderer. 🙂

Nettogevinst

Nettogevinsten kommer ved ansvarlig fordeling af goderne og en solid opsparing af overskuddet. Brug opsparingen til at generere ny indtjening og ad denne vej vil du kunne opbygge en solid indtjening og dermed en solid nettogevinst til gavn for dig og hele din familie.

Husk: der skal handling til at komme i gang. Lyt og lær, og tag handling. Vindere kendes på at de lettede sig fra sofaen…. 😉


Følg min blog “Genfind kontrollen over dine penge” herfra: www.fogeden.dk/
Ligeledes vil du stensikkert også gerne vide mere om opsparing. Gå derfor også til siden: www.alt-om-opsparing.dk

Leave a Response