Amway – hold fingrene borte

Anders Bircow fik, ganske forståeligt, ørerne i maskinen i forhold til sit engagement for Amway. En Google-søgning afslører mange spændende links om “organisationen”: http://www.voupti.com/amway-google_search.

Britt og Cyril Malka har i EtSectEra nr. 10 behandlet emnet, som du kan se her: http://www.etsectera.com/dokumenter/20020402.html.

Når noget lyder FOR godt…

Et meget sundt princip er, at hvis noget lyder FOR godt til at være sandt, så viser det sig ofte at være tilfældet. Alle ærlige eksperter vil til hver en tid fortælle dig, at for at kunne skabe en indkomst skal du enten gøre en INDSATS i form af at investere din tid til f.eks. at vedligeholde en blog eller lære at fintune dine Adsense-reklamer. Ligeledes skal du være opmærksom på, at der er tale om LANGSIGTET indkomst.

Indkomst, der KAN automatiseres, og indkomst der KAN gøres væsentligt større. Men ALDRIG uden at du skal gøre en aktiv indsats.

HVIS pengene kom bare ved at læse en blog eller købe en bog, så ville alle få succes.

Fårene bliver skilt fra bukkene dér hvor der skal gøres en indsats, præcis som i det pulveriserende samfund. De som yder kan også nyde mere end de som bare sætter sig på divaneseren og venter på at alt kommer til dem.

Elementary, my dear Watson.

Leave a Response