Ny blog for dem som har finansielle problemer

Der er ingen grund til at skjule, at der blandt den stigende læserskare garanteret befinder sig en del mennesker som er økonomisk udfordrede. Nogle er strukket økonomisk til det absolut yderste, og for dem kan en rekonstruktion af det økonomiske fundament være MINDST lige så vigtigt som alene at fokusere på det at tjene penge.

At spare er også at tjene

At spare penge er også at tjene dem. Ikke alene skattefrit, men også med den dobbelte værdi, at du sagtens kan øge din indtjening men hvis ikke du lærer de grundlæggende finansielle sammenhænge at kende, så betaler det sig rent faktisk ikke at tjene flere penge, for de forsvinder lige så hurtigt som de kommer ind.

Derfor er det vigtigt også at føje denne blog — http://www.fogeden.dk/ — til dine RSS-feeds. Ikke alene kan det hjælpe dig/jer selv, om nødvendigt. Det kan også fungere til stor glæde for andre når der dukker emner op som handler om økonomi.
Det fjerner en smule af den stress nogle fornemmer om emnet når man kan henvise direkte til et sted hvor folk kan hente yderligere information, ikke sandt?

Vigtige opdateringer på vej

Der er vigtige omrokeringer på vej. Glæd dig til mange nyheder, nogle store forandringer og nogle spændende ideer. De forskellige ting er i støbeskeen lige nu og vil inden for de kommende måneder blive annonceret løbende. Alt lige fra gratis produkter, anmeldelser af nødvendige værktøjer til din online værktøjskasse m.v. Altsammen noget du kan drage stor nytte af, hvis du blot sætter handling bag de gode intentioner.

Gør noget for dig selv. Hent nogle af de gratis e-bøger her på bloggen, følg links, gennemlæs de vigtigste kategorier. Kort sagt: kom i gang så du kan få en ny kurs lagt for det år der snart kommer rundt om hjørnet.

Carpe diem. 🙂

Leave a Response