Forny din indstilling

Vi tager nu hul på den ottende måned af årets tolv måneder. Nu kommer der snart status, og faktisk kan du allerede nu lige så godt få kigget på årets resultat til dato. Er du tæt på at nå 2/3 af årets mål, eller er der meget der skal “indhentes”?

Kig ærligt på din strategi, dine delmål, dine produkter, din avance, din arbejdsindsats, dine CTR [Click Through Rates] og/eller salg pr. 1.000 besøg. HVOR halter det for dit vedkommende?

Det er vigtigt at få sat fingeren på pulsen for at finde ud af hvordan du væsentligt kan forbedre dine resultater i 2008. Lad være med at se dig blind på detaljerne. Husk ordsproget: “Man kan pludselig ikke se skoven for bare træer”, og erkend behovet for at få gennemset hvordan du kan klare dig meget bedre.

Jeg starter af samme årsag op på coaching-opgaver fordi jeg kan se et behov for at hjælpe flere mennesker i gang med at få gennemført og implementeret de gode ideer. Stay tuned, som man siger. 🙂

Kan selv, vil selv….

Det er et godt princip hvis man vitterlig KAN selv, men nogle gange skal der kun meget små justeringer til for at skabe voldsomme forbedringer. Tænk i nye baner. Måske ligger løsningen lige foran dig. Du skal bare turde tænke på nye måder.

Vær ikke KUN optimistisk, vær også kreativ. Vær ikke kun glad, men også passioneret. Den slags kan hjælpe dig ordentligt i gang.

Carpe Diem! 🙂

Leave a Response