Indbrud – alt sat på standby

Det kan være særdeles vanskeligt at tjene penge online når ens computer bliver stjålet. Værst af alt er, at man aldrig “regner” med at den slags kan ske for en selv, og derfor KAN du stå og mangle netop en backup, sikkerhedskopi og hvad man nu ellers kalder den slags forholdsregler.

“Rigtige mænd tager ikke backup……. de græder!” er en meget kendt vits blandt os it-nørder, men der er så sandelig ikke tale om en vits når det sker for én selv.

Jeg ville ønske den slags forbrydere læste blogs, for jeg ville godt nok blive glad for de data der lå på maskinerne. Men – i hvert fald – er dette indlæg et lille livstegn fra en mand som, sammen med familien, kæmper for at komme videre efter den ret så dramatiske afslutning på ferien til Frankrig som beskrevet på den private blog.

Leave a Response