Venter på “confirmation e-mail”

I kender det sikkert allesammen: ventetiden fra man har registreret sig på et domæne til den lovede “confirmation e-mail” lander på ens skrivebord kan simpelthen tage pippet fra enhver. Nu er jeg så “heldig” at have opsat denne e-mail til slet ikke at sortere for spam, da jeg selv filter-sorterer under Mozilla Thunderbird, men….. Det kan tage sin tid…

7-kabalen – løsningen på mange problemer
7-kabalen er anbefalet i mange forbindelser. Nogle anbefaler den i forbindelse med edb-undervisning som god introduktion til at lære musen at kende. Andre bruger den fordi de er glade for de flyvende kort når kabalen går op.

Enkelte håber, at hvis kabalen går op næste gang, så…..

Alle disse ting skal jo bare tages som den spøg det er. Ikke desto mindre er det altså sjovt som vi mennesker reagerer forskelligt under ventetid. Dengang jeg røg var en hurtig smøg altid blandt de nemmeste løsninger – dét bruges ikke mere.

Apropos ikke-rygning: er I klar over det er ½ års-jubilæum i dag?

Jeg røg min sidste cigaret den 1. august 2006, men den 28. august 2006 skulle jeg lige se hvordan jeg ville have det i forhold til en ganske almindelig pibe tobak. Føj for pokker!

Jeg har ikke rørt det siden, og selvom mange beundrer, at jeg er en tolerant ikke- og eks-ryger, så er jeg slet ikke i tvivl. Andre folk må ryge lige så tosset de vil – bare jeg kan blive fri. I starten holdt mange sig på lang afstand eller troede at de SKULLE gå udenfor. Tværtimod! Jeg morer mig hver gang andre tænder en smøg over hvor mange penge jeg har sparet familien for. Tænk lige på, at det er knap 1200,- om måneden til overs. Selv til nytåret blev cigaren (ubevidst) sprunget over. Vi havde egentlig talt om den, men da jeg ikke savnede det, nåede vi aldrig til det… 😉

Så det der startede med confirmation e-mail blev altså et lille mini-tillykke med jubilæet. Hvem siger man ikke kan komme vidt omkring på en Blog? 😉

Leave a Response