Hvor meget tid kunne du spare hvis du kunne læse meget hurtigere?

Jeg er klar over, at nogle er ved at gå væk fra læsning. Det er kun en forbigående modeting. Bogen har igennem århundreder vist sig at være en hyggelig ting – noget vi alle nyder at fordybe os i. Lige siden Gutenberg bragte trykkekunsten – og dermed bogen ind i hvermands eje, så har læsning af bøger været yndet fritidsbeskæftigelse for rigtig mange.

Havde dette været min private blog, var vi nu drejet ind på hvor ødelæggende såvel biblioteker som forlagenes lave lønninger kunne være på lysten til at blive forfatter. Det vil vi springe let og elefant hen over. Jeg vil dog allerede løfte sløret for, at du hér vil stifte yderligere bekendtskab med principperne bag print-on-demand. Det kan nemlig lade sig gøre at blive din egen forlægger – uden at skulle indskyde spidsen af en jetjager i systemet, men det kommer senere. 🙂

Hér koncentrerer vi os alene om læsehastighed, og jeg må erkende, at det bedste system jeg nogensinde har oplevet faktisk er dette system, der kun tager 16 min at gennemføre når du er nået til den egentlige lydfil. Der er pengene-tilbage garanti fra sælgeren, som jeg varmt kan anbefale og stå inde for. Jeg har selv kommenteret audiokursets indhold på siden. Det er virkelig et værktøj du kan få stor gavn af.

Hvad venter du på? En fordobling af læsehastigheden uanset fra hvilket punkt du starter lyder næsten for godt til at være sandt…. Men det er det ikke! Det virker. Derfor: kast et blik på det, og begynd på en ny kurs hvor læsning igen får lidt “pionérånd” over sig.

God læselyst. 🙂

Leave a Response