Godt nytår – giv den gas!

Herfra skal lyde et varmt ønske om et rigtig Godt nytår til alle læserne. Et nytår giver chancen for en ny begyndelse, efter man har gjort status over året, der nu er væk. Kapitlet 2016 er færdigskrevet. Nu går vi i gang med at skrive kapitlet 2017, og mange muligheder og udfordringer ses forude.

Senest var der en beslutning om, at blogs der viser bannere for lån er at betragte som låneformidlere – og det vil nok få de fleste til at undlade at visse disse bannerreklamer.

Man kan godt undre sig en smule. Her i landet skal man vise en masse advarsler om, at rygning er sundhedsskadeligt på tobaksemballage. Hvem har lige sovet i timen? Alle ved, at det ikke er sundt at ryge!

På samme måde så er det tankevækkende, at man kan have en blog om ansvarlig økonomi, og alligevel skal der helst stå “KLIK IKKE HER. Læs dette først” foran et banner for et lånebanner… 🙂

Helt ærligt. Ensretningen er ved at blive Sverige II. Vi ender med et forbuds-Danmark hvor enhver borger er frataget sin individuelle handlefrihed fordi vi gerne vil advare mod livet. Man dør af det! Uanset hvordan vi lever, så kan vi aldrig frasige os, at livet er noget midlertidigt. Ingen lever evigt, vel?

Men hvor der er udfordringer på enkelte områder, så er der også muligheder. Blogs er kommet for at blive. Flere og flere begynder at blogge. Min niece og nevø inklusiv. Selv etablerede medier som Go’ Aften Danmark er begyndt at interviewe bloggere, som f.eks. Mascha Vang, og tidligere har også Amalie SzigethyChristiane Schaumburg-Müller m.fl. været på skærmen, hvor de har fortalt hvordan de har opbygget en følgerskare.

Den slags sker, indrømmet, ikke fra dag til dag. Der skal indlæg på bloggen, tweetes om det, og på flere måder tager det tid. For dem, som helst vil have get-rich-quick planer, er dette ikke noget for dem. De vil hellere købe drømmen. Jeg vil dog hellere sige det ligeud: du skal finde det du synes er sjovt at skrive om, hvis du starter en blog, eller begynder at udsende pod- eller videocasts.

Ting tager tid, og så er det jo godt, vi først lige er kommet ind i det nye år, 2017. Godt nytår. 🙂

Leave a Response