Niche 10: Smoothies

Denne niche er en lækkerbisken for dem med hang til friske frugter. Kender du spændende kombinationer som smager rigtig godt, så kan du ridde med på sundhedsbølgen. Der er rigtig mange muligheder i denne niche. Uanset om det er en speciel blanding med kiwi, jordbær og ananas eller noget andet der tiltrækker dine smagsløg, så er der unikke muligheder for at dele dette.

Ugens smoothie” var en titel jeg straks tænkte på, og som garanteret også godt kan motivere til RIGTIG MANGE LÆSERE. Uanset om du er fan af Lene Hansson eller South Beach kuren, så er smoothies en LOVLIG måde at få sjove og velsmagende søde kombinationer. Hvem kan modstå det?

Skynd dig at byde ind på denne niche med friske videocasts hvor du viser hvordan du laver din specielle smoothie.

God arbejdslyst. 🙂

Leave a Response