10 min/dag = 60 timer om året

Har du nogensinde tænkt over, at vi faktisk kan have FOR TRAVLT? Vi er dygtige til at spilde tiden, og i den forbindelse kan det ikke undgås, at vi mangler tid. Særligt når vi ikke har helt styr på arbejdsgange og egne arbejdsprocesser. Det får du med Robert Planks videokursus som kan downloades direkte for 7$ som enten video- eller lydfil.

Jeg tjener ikke en øre på at anbefale hans produkt, men synes der er så mange gode tips, at jeg faktisk vil anbefale dig, at hente produktet herfra: 100 TimeSavers website. 7$ svarer til knap 40,-

Forestil dig lige, at du fra nu af vil få TID til at holde ferie, holde et par udvidede weekender med din udkårne til udlandet – om det så bare er en bustur til Berlin. Giv dig selv chancen for at opleve OVERSKUD på din tidsbalance. Med dette produkt kan du komme rigtig langt.

Forkæl dig selv med den bedste sommergave du næsten kan finde. Alle der har læst min e-bog “Tjen penge online” ved jeg er vild med at effektivisere mailbehandling, og Robert Plank har virkelig fulgt op på endnu flere metoder til at revidere sit tidsforbrug. Hvert tip kan hjælpe dig til at spare ca. 1 minut, så bruger du bare 10% af de tips Robert giver, så sparer du næsten to uger om året. Det giver på få år flere måneder i overskud…

God lyttelyst. Håber du vælger at forkæle dig selv med 100 TimeSavers. 🙂

Leave a Response