Jeg er glad for feedback

Jeg er glad for feedback — også selvom det nogle gange er i private mails frem for kommentarer her på bloggen. Jeg forstår godt dem som går stille med dørene, og som alligevel har så meget pli at de gerne vil takke for den viden de har fået ganske GRATIS her på bloggen.

Faktisk ER det en fornøjelse at dele mange ting fordi læsertallene også viser en meget stor spredning i brugerne. Selv danskere i udlandet læser flere af mine danske blogs, og det tyder jo på en vis interesse for emnerne. Når det er sagt, så er jeg også blevet opmærksom på en indlysende ting efter jeg læste en studerendes mail hvori hun skrev:

Hej Henrik
Jeg troede først ikke det var muligt at tjene penge online. Alt var fremmedord og ting som ikke var nemme at overskue. Først efter jeg selv begyndte at blogge begyndte jeg at tjene penge på Google Adsense, og i dag er det blevet til et godt supplement til en dårlig SU.
[…]
Tak for hjælpen.

Der er flere ting i mailen som jeg har rettet da enkelte stavefejl kunne afsløre stilen, men lad det nu ligge. Her er tale om en person som netop har implementeret de gode råd hun har fået. Det har virket.

Hvad kunne vi sige om de sider hvor folk bliver lovet guld og grønne skove – helt uden arbejdsindsats? Mit eneste ord er “sludder”…

Alt der giver et afkast kræver en indsats, og dén sandhed er måske ikke populær, men det er vigtigt at erkende, for der er mange grunde til jeg FASTHOLDER mit budskab om kun at love det jeg ved jeg kan overholde. Du bliver IKKE millionær fra dag til dag ved at begynde at blogge, men du kan begynde at tjene et anseeligt beløb hvis du begynder i dag. Valdemar Atterdag udsatte alting, og det gør de fleste der læser blogs om at tjene penge også. De vil hellere se om de kan finde noget bedre før de går i gang. De leder sig halvt fordærvede, og spilder en masse tid frem for at få omsat inspirationen til handling.

Begå ikke samme fejl. Og husk: skriv gerne kommentarer her på mine blogs. Også selvom jeg bliver glad for private mails. 🙂

Leave a Response