En milepæl

I dag er der en stor milepæl der er nået. Vores første barn, datteren Natacha, runder de 7 i dag.

Hvad har det med online indtjening at gøre tænker du straks. Meget eller lidt alt efter dit smag og behag. Hvis du vil lære af andres erfaringer er det relevant, hvis ikke så surf bare videre.

7 er tallet for perfektion, og det første syvtal er specielt. De efterfølgende markerer traditionelt konfirmation (14) og 21 at man får adgang til natklubber. Men første 7 tal er unikt, fordi det også minder fruen og jeg om, at vi om knap en måned (13. februar) mødte hinanden for første gang for 8 år siden.

Nu tænker du efterfølgende: “ham Henrik spilder da ikke tiden!” Det er så sandt så sandt. Kærlighed ved første blik [hvem kunne dog ikke forstå hende med en så køn mand? :-)] og harmoni som i dag gør, at der kun er to par i begge vore familier som har været gift længere. Fruens mormor og morfar, og Henriks forældre. Blandt venner er det vist kun vore franske venner som overgår vores 7 års bryllupsdag den 3. november 2008.
Ellers satser mange på kortsigtede forhold, kan jeg så pavestolt konstatere med et lille smil på læben.

“Hvordan relaterer denne lille causering til det at tjene penge online?” tænker du lettere utålmodigt…

Fair nok. Du har travlt, og det er helt i orden. Lektionen er at holde fast — i medgang og i modgang. Ganske som der kan være fysiske og følelsesmæssige udfordringer ved enhver sammenkobling af to mennesker med hver deres vaner, ideer, tankesæt m.v., så er det VIGTIGT at huske, at intet vokser uden det bliver plejet. Ganske som en have skal have vand, så skal børn nyde god mad, lære nye og sjove ting, og opleve skægge ting som former hele det spekter de senere skal gøre brug af når de selv konfronteres med voksne udfordringer.

Så når du, fra tid til anden, lader dig irritere af en smule tilbagegang så husk, at det betaler sig at holde fast. Når alle andre har opgivet, og du stadig er “in business” vil du stå langt stærkere end nu, hvis du husker at lære af de erfaringer (store som små) som du støder på gennem livet.

Leave a Response