Tag dig så sammen!

Ovennævnte er titlen på Martin Thorborgs podcast som du kan høre herfra: http://www.amino.dk/blogs/thorborg/archive/2008/11/26/tag-dig-s-229-sammen.aspx.

Jeg er nødt til at sige det med det samme: det er ikke for sarte sjæle, men til gengæld har Martin så ganske ret, og fortjener derfor at blive hørt af mange flere. Mange iblandt os kunne ikke sige helt det samme, men mange kender Martin fra hans tid som dommer i “Danmarks bedste idé”, og derfra ved alle, at Martin er god til at motivere andre. Hvis du er den sarte type vil du muligvis blive stødt, men så er du nødt til at gøre op med dig selv HVORFOR du bliver stødt. Sandheden kan aldrig være stødende, og nogle tager alt for let på det at gå til handling.

Hvis du vil have succes i det at tjene penge online må du tage imod visdom og forsøge at gøre dit bedste. Faktisk skal du ikke nøjes med at forsøge, men simpelthen bare GØRE DIT BEDSTE. Det kan ALDRIG gå helt galt, hvis du GØR dit ALLERBEDSTE, hver gang. Ingen kan forlange mere af dig, men hvis nogen piver uden at have gjort en indsats må det være passende at få den peptalk som Martin tilbyder i sit podcast.

Hvad venter du på? Skynd dig at høre podcastet herfra: http://www.amino.dk/blogs/thorborg/archive/2008/11/26/tag-dig-s-229-sammen.aspx.

God lyttelyst. 🙂

Leave a Response