Det er muligt at tjene penge som forfatter – 50,-/sek

Det er muligt at tjene penge som forfatter. J K Rowling tjener faktisk 47,- i sekundet ifølge en opgørelse som BBC for nylig, ifølge Kalundborg Folkeblad, har offentliggjort.

Det kan undre voldsomt at en fiktiv karakter som Harry Potter kan indbringe over 169.000 i timen hver eneste time, hele døgnet, hele ugen, hele året. Men rammer du plet så er der virkelig ingen grænser for den succes du kan få. Så skal du endda tænke på, at i den “almindelige” forlagsverden er der mange forbehold der gjorde, at hun i hvert fald slet ikke havde samme indkomstudsigter med sin første bog. Først da det blev en succes kom der konkurrence om at få lov til at beholde J K Rowling på forlagets forfatterliste.

Hvordan er det med dig?
Er du gået i gang med din egen succes-bog? Er du begyndt at skrive den tekst som rammer den plet der lige nøjagtig venter på at blive en succes?

Hvis ja, fortsat god arbejdslyst. 🙂
Hvis nej, hvorfor så ikke?

Kommenter gerne. 🙂

Leave a Response