Vigtigt at sikre hinanden

Det er meget vigtigt at sikre hinanden, særligt i parforhold hvor der er børn involveret. Mange undlader at tænke på det, fordi de synes det er lidt ubehageligt emne. De har sådan set ret. Livet måtte gerne være uendeligt. Når vi hygger os med det vi foretager os, er der intet der kan stoppe os, men vi bør alligevel lige bruge den nødvendige tid på at planlægge.

God inspiration
Nedenstående kan måske medvirke til inspiration i jeres egen planlægning, og det er i hvert fald mit håb at I alle – bagefter – mærker den glæde der også er forbundet i god og grundig planlægning af egen fremtid. Som amerikanerne siger: “Better safe than sorry” – “hellere på sikker grund end bagefter at fortryde ikke at have handlet” som en fri oversættelse af talemåden.

Leave a Response