Vindere og tabere

Der er åbenbart enkelte, der har misforstået hele tjen penge på nettet begrebet. Det kræver en indsats at tjene penge på nettet. Men i stedet for at bruge en masse spildtid kræves der også en viden og en metode – dette læres af andre som selv har mestret begrebet.

Tabere kan være ramt af dårligt held (hvis man tror på skæbnen), dårlig karma (hvis man er til mere østlig tankegang), eller ganske simpelt også folk som misforstår. Problemet med et indlæg på en blog, en artikel på en hjemmeside eller en e-bog man sælger eller giver væk er som regel den manglende feedback.

“Øj, det her gider jeg altså bare ikke!” synes at være standardreaktion hos flere, der – rent faktisk – kunne være reddet, hvis de blot gad give udtryk for deres frustration.

Svært at læse tanker

Selvom nogle påstår at have enten clairvoyante eller telepatiske evner, så må det erkendes, at hvis man ikke skriver når man møder et problem så kan man altså ikke komme videre. Forfatteren af en e-bog kan ikke nødvendigvis vide hvad der kan volde problemer i en helt anden aldersgruppe eller i et andet erhverv. Vi har alle forskellig baggrund, så derfor bør du huske dette tip:

HVIS du nogensinde er i tvivl om NOGET SOM HELST, så skriv i stedet for at forholde dig tavst. Der er ingen der kan vide du har et problem, hvis ikke du åbner munden om det, vel?

Carpe diem. 🙂

Leave a Response