Mini-rundt resultat

Du har nu foran dig indlæg nr. 75 her på Bloggen. Der er mange spændende ting der efterhånden er blevet beskrevet. Spændende, effektive, tidsbesparende, økonomiske, ja i det hele taget også sjove indlæg er blevet skrevet. Inspirationen har haft frit spil.

Nu er det vel også på tide, at de læsere, som ikke har meldt sig på banen med kommentarer evt. kommer med en melding om hvad de lige præcis savner her i bloggen. Det er jo jer, der på sin vis afgør hvad der skal ske med sådan en blog. En blog med mange aktive læsere bliver en dynamisk, engageret, udviklende blog — det modsatte gør sig også gældende hvis en Blog mister sine læsere fordi deres behov ikke tilgodeses.

Så, som marketingfolkene siger: DU er en del af målgruppen. Hvis ikke du har kommenteret før, så kom ud af starthullerne og giv en melding. På forhånd tak.

Fortsat god Påske. www.blunck.dk/hilsen.

Leave a Response