Vigtig viden om Israel og Mellemøsten

Jeg vil i dag godt komme med en anbefaling af The Missing Link, hvor Cyril Malka – der sammen med sin hustru, Britt Malka, er bosiddende i Haifa i Israel – deler viden om Israel og mellemøsten vi ikke har adgang til heroppe i det nordlige Europa. Dels er der ret åbenlyst den sproglige barriere for mange af os, men samtidig er der rigtig mange ting, som ikke bliver fortalt når vi en sjælden gang får en kort opridsning på enten TV2 eller DR.

Der vil altid være dem, der mener det ene eller det andet om Mellemøsten på forhånd – ofte baseret på uvidenhed og fordomme. Derfor vil jeg skynde mig at sige, at alle har godt af at få flere facetter på sagerne, og til det formål kan det anbefales at læse med på bloggen. Tonen er dog til tider en smule ironisk, men hvis du kan se bort fra det, er det en glimrende kilde til opdateret information om hvad der sker dernede.

Som en ekstra service kan du tilmelde dig en af de to mail-lister, så du får en mail når der er nye artikler, men også en liste hvor du får en mail når der opstår akutte ændringer f.eks. under kriser.

Stor tak herfra til Cyril for denne gratis service til gavn for alle, der vil vide mere om Israel og Mellemøsten. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.