Det er bevidst, at Facebook ikke frasorterer hadefulde indlæg – bare folk tror på det…

Zuckerberg-citat fra TV2 online.

Citat fra artiklen på TV2 online

Det er bevidst, at Facebook ikke frasorterer hadefulde indlæg – bare folk tror på det… Det fremgår af en artikel på TV2 Online fra i aftes. Lad det være sagt med det samme: man får ikke vendt skuden Facebook uanset hvor meget man skriver om det! Det erkendte jeg for længst, da jeg selv forlod Facebook. Dog er det skuffende, at Zuckerberg ikke erkender sit sociale ansvar som chef for verdens største såkaldt sociale netværk.

Det er alt andet end et socialt netværk i dag. Det er en pengemaskine ud fra nogle algoritmer, som ikke har spor at gøre med venskaber mellem mennesker, men en kold og beregnende holdning til hvordan man kan optimere sin indtjening!

Jeg farede straks til tasterne, og skrev dette på Twitter:

Har Zuckerberg – og dermed #Facebook – slet ikke lært noget efter #Trump? “Mener ikke de tager fejl med vilje”… Nå nej, holocaustfornægtere har jo ikke en dagsorden med deres hadefulde udtalelser. De tror jo selv på det. Dét er dummere end dumt! http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-07-19-zuckerberg-i-klemme-efter-snak-om-holocaustfornaegtere?cid=_soco%3Atw%3A4%3Anews%3A%3A%3A

Det er simpelthen for dumt, at Mark Zuckerberg lefler for den indre svinehund, for den dårlige stemning HAR jo allerede skadet Facebooks renommé. Efter jeg selv har forladt Facebook har flere jo netop også forladt Facebook, fordi de også har fornemmet hvilken hvepserede, der er tale om.

Så selvom en del ikke kan se det, så kan mange se manglerne ved et netværk, som kalder sig socialt, men fungerer meget asocialt ved at give folk med hadefulde budskaber en platform for deres grimme retorik.

Det er helt fair at folk kan være uenige om konkrete emner, men når man deler fra utroværdige kilder som alibi for sine dumheder, og spreder dette til masserne via SoMe, så er det ikke længere et spørgsmål om debat, men derimod om demagogi! Det er useriøst, for at sige det pænt – og det er utroværdigt…

God weekend til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i SoMe og tagget , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Det er bevidst, at Facebook ikke frasorterer hadefulde indlæg – bare folk tror på det…

  1. Henrik V Blunck skriver:

    Du kan også læse et åbent brev til Mark Zuckerberg fra en Facebook-bruger, som er meget skuffet over grundlæggerens position herfra: http://www.aish.com/ci/s/An-Open-Letter-to-Mark-Zuckerberg-Dont-Give-Holocaust-Deniers-a-Pass.html?s=mm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *