Årelange konflikter – når der bringes ved til bålet

Det er noget tankevækkende at se, hvordan folk på SoMe fordrejer tingene. Alle kunne se, at der gentagne gange blev sendt raketter mod Israel – og den 7. oktober var angrebet så voldsomt, at man nu reagerer ved at ville udrydde Hamas.

Det ER ikke raketvidenskab…

Det ER ikke raketvidenskab, at man kan nå et punkt hvor nok er nok. Når du tirrer en bjørn længe nok, så bliver den vred.

Det vendes nu til, at man kun må reagere proportionelt med det man reagerer på, for der er stemmer i skidtet. Hvis man havde turdet sige det ligeud, så skulle man holde fast i, at aggression er dumt, hvis ikke man er forberedt på konsekvenserne.

Det står enhver frit at ville fordreje som de ønsker, men man bliver bare en smule træt af den faktaresistens som gælder på området. Man kan aldrig nå nogen enighed, når pauser bruges til at omgruppere, og så vender man tilbage.

Palæstinenserne burde sige fra over for de militante grupper, som gør DEM til gidsler, og har gjort det i årtier. Nu tager man endda israelske gidsler, velvidende at DET vil gøre alle rigtig gale…

Krigen skal IKKE føres her

Krigen skal IKKE føres her. Dem som vil blande sig i konflikten kan gøre det dernede. Det hører ingen steder hjemme, at man angriber, tilsviner og desavouerer jøder her i landet på grund af en konflikt i mellemøsten. Her må og skal ordensmagten konsekvent reagere på den slags med hasteindkaldelse i en retssal, hvor en dommer kan tage stilling til sagen, for det her skal stoppe før det eskalerer yderligere.

Hvis folk ikke kan finde ud af at tale respektfuldt om, til og med hinanden, så skal de ganske enkelt tie – og det gælder for ALLE parter!

Dette indlæg blev udgivet i SoMe. Bogmærk permalinket.

One Response to Årelange konflikter – når der bringes ved til bålet

  1. Pingback: Nyhedstræt? Vi må stille krav om kvalitet i mediedækningen — Henrik Bluncks private blog

Der er lukket for kommentarer.