Nå dine mål – med de RIGTIGE ord

Det er vigtigt at nå sine mål, og den ENESTE måde det kan lykkes er ved at du bruger de RIGTIGE ord. Hvis du gerne vil beskrive en mand på en blå tømmerflåde, så beskriv en mand på en blå tømmerflåde. Lad være med at beskrive manden på en kulørløs tømmerflåde. Få DETALJERNE med i dine beskrivelser, og læs KORREKTUR på dine tekster.

Du synes dette lyder frygteligt banalt, men ikke desto mindre er internet fyldt med mennesker som skriver det rene vrøvl på sine blogs og hjemmesider fordi de ikke tager sig den nødvendige tid til at tilpasse budskabet til deres målgruppe.

Praktisk eksempel: Folk tager en dansk tekst, oversætter den ord-for-ord, og udgiver den som om den var engelsk. Hvilken effekt tror du det vil have?

To ting faktisk:

  1. Du gør dig selv til grin, og kommer til at virke utroværdig
  2. Du mister trafik

I begge situationer ville outsourcing af korrekturen have løst problemet, men mange vil hellere spare denne fase i processen. “Det er trods alt krise” er undskyldningen mange bruger.

Men tænk lige over argumentet. Holder vinduespudseren op med at bruge sæbe når han vasker ruder pga krisen?
Holder bogholderen op med at opdatere sit bogføringssystem fordi der er krise?
Holder folk op med at uddanne sig alene fordi der er krise?

De kloge gør det præcis modsatte!

Læs lige det igen. Det er vigtigt at forstå, at for at dygtiggøre sig må du INVESTERE, og denne investering er ikke kun pengemæssig. Det handler også om tid, lydhørhed og energi dirigeret i den rigtige retning.

Derfor er det vigtigt, at du følger bloggen, og følger de råd jeg giver. Det er NU du skal investere i din fremtid online.

God læselyst. 🙂

Leave a Response