Sjofelt samfund

Det er sjofelt at læse hvordan jøder i Sverige, Holland og flere andre lande ikke kan bevæge sig frit, fordi nogle ikke kan acceptere, at vi alle er forskellige. Antisemitismens grimme ansigt er ved at vise sig over alt, og det er på HØJE TID at vågne op til den virkelighed vi ser omkring os.

Vi skal ikke fordømme vores naboer eller genboer baseret på hverken hudfarve, tro, seksualitet eller politiske observans. Hvorfor skulle vi fortsætte den forbistrede jantelovs-stil, som nogle gør, hvor misundelsen over naboens BMW får dem til at skrabe lakken med en nøgle? Hvorfor skulle folk skjule deres seksualitet – alene fordi andre bliver forargede? Hvorfor skal folk ikke have lov til at ytre deres meninger, såvel online som offline, som de lyster så længe de gør det civiliseret, og ikke anonymt som visse trolls, der findes over alt?

Jeg skammer mig over det samfund vi er ved at udvikle os til, og Danmark er ikke længere klassens dygtige elev, for vi er begyndt at have antisemitiske holdninger, som lugter af det vi så i tredivernes og fyrrernes Tyskland.

Vågn dog for pokker op til hvad der er ved at ske, så vi igen kan finde harmonien og det fælles sammenhold. Jeg håber sandelig ikke det er for sent…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *