Apple Rumors/News

rainbow

Apple event: September 2020

I år var et mærkligt år at se WWDC. grundet covid-19 var der ikke et live event som der plejer at være. Apple holdte dog en lancering af nye produkter som en “live” webside stream.

Her er nogle af de ting som apple havde at byde på i år
Apple Watch series 6 var en af de ting apple lage ud med. De lancere nu Apple Watch series 6 som er en forbedret version af Apple Watch serie 5. Den har et lysere display en det forrige. Den helt store ting er dog at den nu kan måle iltoptagelse i blodet hvilket giver et meget bedre billede over ens sundhed. Apple har tilføjet 4 IR sensor nede under uret der gør muligt at måle it i blodet.
Apple Watch kan også nu vise hvad højde man står ved over havets overflade. Det er en fed ting for folk der dyrker motion udenfor.

sammen med Apple Watch serie 6 lancere apple også apple watch se som er en billigere udgave der er målrettet mindeårige. Den kan ligesom Apple Watch serie 6 også måle aktivitetsniveau (dog uden måling af iltoptagelse) og så ligger den i en meget billigere prisklasse.
Det gør det også muligt for forældre at overvåge deres børn med gps.

sammen med de nye ure sælger apple også et nyt Apple Watch band som de kalder single loop. Det er som de gamle sportsremme bare kun i en del.

Apple lancere også en opgraderet version af alle deres iPad undtagen iPad mini. Den største forandring ud over bedre ydeevne er iPad air. Den for det lidt mere firkantet look som iPad pro også har. Ud over det har den support for apple pencil 2 også magnetisk opladning som iPad pro også har sammen med apple pencil.

Det er første gang jeg har set apple afholde et event den anden weekend i september uden at tage en ny iPhone med. De sagde ikke noget om den. Jeg forventer dog at vi kommer til at se en i slutningen af 2020. I kan evt. check min apple rumors side hvor der står mere om det.

Apple lanceret også deres nye fitness tjeneste. Hvor folk kan have en personlig træner (video i en app) og på den måde opnå en større sundhed for sig selv. Den bliver lanceret i 5 forskellig lande til at starte med (dog ikke danmark)

Det var enlig et fint event dog tror jeg vi var mange der manglede en ny iPhone.

Jeg tror som resultat af dette har vi set apples aktie falde med op til 13 USD. mon ikke det bliver bedre når den nye 5g iPhone kommer.

Comments are closed.