Apple Rumors/News

rainbow

Skal Jeg købe IPhone 12 Pro eller 12 pro max

Apple har lanceret den nye serie af IPhones dog med forskellige Udgivningsdato. Så Hvad skal jeg købe

Der er kommet 4 nye IPhones i år dog har Apple valgt at man kunne købe IPhone 12,mini,pro fra den 23. september. Den helt store nye IPhone 12 Pro Max kommer dog først den 13 november. Det helt store spørgsmål er. Skal jeg købe en IPhone nu eller skal jeg vente til max kommer? Hvad er forskellen på IPhone 12 pro max og de andre IPhones? Skal jeg overhoved købe en nye IPhone eller skal jeg vente til IPhone 13?

Det prøver jeg at gøre jer lidt klogere på.

Hvad er forskellen på IPhone 12 Pro og 12 Pro Max

Den største forskel på de to IPhones er klar skærmstørrelsen IPhone 12 Pro har en 6.1 tommer skærm og IPhone 12 Pro Max har en på 6.7 tommer. Skærm kvaliteten er den samme på begge med en PPI (Pixel Per Inch) 460 på Pro og 458 på Pro Max.

Den eneste anden forskel på De to IPhones er klart deres kamera. Pro Max kommer med en ny fysisk kamerastabiliseringsteknologi. Ved at montere hele kameramodulet på en mekanisme der kan bevæge sig gør at videoer bliver mere stabile. Pro Max har også en støre linse og støre ”åbning” som gør at den kan tage lidt bedre billeder ved lav belysning. Den kan også zoome lidt mere med optisk zoom. Pro Max kan zoome op til 5x hvor Pro kan zoome op til 4x. Det giver Pro max en klar fordel fra alle de andre IPhones

Ud over disse ting er der ikke den store forskel på IPhone 12 Pro og 12 Pro Max.

Skal jeg vente til IPhone 13

Det er næsten det sværeste at svare på. Apple har lavet en nyt og flot men også velkendt design. Hvis man ligesom mig køber den nye IPhone stort set hvert år og går op i de nye detaljer og teknologier. Så ja så skal man købe den.

Hvis man har en IPhone 8 eller ældre så er det ved at være tid til at opgradere. Apple har aldrig nogen sinde før haft så bred IPhone kategori før. IPhone Se(3699kr) Mini (6199kr) 12 (6999Kr) Pro (8899Kr) Pro Max (9699Kr)

Hvis man har IPhone XS Max og man bruger sit kamera mere end bare selfies er det også et godt tidspunkt at opgradere nu da 12 Pro har fået markant bedre kamera end deres forgængere. Bruger man det derimod ikke så meget eller hvis man ikke går så meget op i gode billeder ser jeg ikke noget grund til at opgradere endnu. XS Max og 11 Pro max minder på mange punkter stadig lidt om hindanen.

Comments are closed.