Om forfatteren

Dette er Henrik Bluncks blog om det at tjene penge på nettet – i din fritid. Det er formålet med denne blog at skære igennem alt det vrøvl der findes på markedet. Jeg anbefaler kun det allerbedste.

Du sparer meget tid, og mange penge, ved at følge denne blog — Tjen penge på nettet – i din fritid.

Velkommen, og god læselyst. 🙂

For dem som endnu ikke har læst mine e-bøger kan nævnes, at jeg har skrevet disse titler:

  • Tjen penge online” hvor det generelle i online indtjening beskrives. Denne bog vil udkomme i trykt form, og kan derfor ikke længere købes som e-bog.
  • “Sådan tjener DU penge på bannerreklamer” – kan ikke købes mere. Her viste jeg hvordan du kan supplerende din indtjening på Google Adsense med bannere.
  • Kend din kæreste” hvor du lærer mere om et godt kæresteforhold. Du kan hente en light-udgave direkte på salgssiden: http://www.blunck.dk/love-ebog
  • Visdomsord og skæve tanker – min første digtsamling.

Om det at tjene penge på nettet
Mange har lavet temasider som de bagefter kører overdrevet optimering på for at tiltrække sig opmærksomhed. Bagefter bruger de trafikken til at sælge MLM løsninger eller andre ting, som derved får nogle til at tro, at branchen er sådan.
Derfor er denne blog anderledes. Jeg overdriver ikke tallene for hvor mange penge du kan tjene online. Jeg vil hellere have, at du som læser tjener mange flere penge på nettet, end at du sætter forventningerne for højt, og bagefter bliver skuffet.

Glade kunder til e-bøgerne
Jeg bliver glad hver gang jeg hører noget positivt fra dem som har købt mine e-bøger om det at tjene penge på nettet, for hver gang er succesen de har oplevet et tegn på at folk har LYTTET og HANDLET på det de har lært. Det adskiller fårene fra bukkene.

Nogle tror de bliver millionærer ved at spille Lotto, og selvom det nok er rigtigt, at heldet følger de tossede – og at heldet kan ramme enhver der spiller – så skal man jo ikke budgettere med den slags FØR gevinsten er i hus. Til gengæld kan dem som handler i dag nyde frugten af deres anstrengelser i morgen, næste uge, næste måned og næste år.

Følg mig på Twitter

Du kan følge mig på Twitter hvor jeg har brugernavnet @henrikblunck_dk. Jeg tweeter også på engelsk herfra: https://twitter.com/henrikblunck

Leave a Response