Weablog – et blognetværk enhver blogger bør kende

Weablog er et blognetværk enhver blogger bør kende. De tilbyder opgaver til bloggere med god trafik, og deres priser er fornuftige for dig, som skriver på din blog. De konkrete priser afhænger af flere faktorer, og disse kender du når du har oprettet din blog på deres hjemmeside.

Det er dejligt nemt at oprette sin blog, og har du flere så er opgaven stadig klaret på kort tid. Denne artikel er IKKE betalt af Weablog. Det er som alt andet jeg skriver om alene et forsøg på at dele gode indtjeningskilder med jer, der læser med på denne blog.

Som faste læsere vi huske har jeg i lang tid været i gang med en ny version af Tjen penge online, og tidligere var bannerreklamer eller Adsense en stor del af indtjeningskilderne for almindelige bloggere. Jeg har dog gennem lang tid været ramt af hovedpine (og andre ting vi ikke skal ind på her) som følge af bl.a. forhøjet blodtryk. Hvis du ikke allerede har læst om det, så behandler jeg det ovre på min private blog i en artikel med titlen Et vink med en vognstang.

Det har alt sammen forsinket processen en smule. Sådan må det være. Der er vigtige ting at tage hånd om, når man er far til tre børn, og gerne vil se børnebørn – og om muligt oldebørn… 🙂

Men Weablog er sådan indrettet, at du får en e-mail når der er en opgave, der matcher din blog, og så kan du tage stilling til om det er en opgave du gerne vil skrive om. Hvis ikke en opgave matcher, afviser du den – og alle er stadig glade. Så venter du bare til næste opgave er noget, du gerne vil skrive om.

Du skal naturligvis være opmærksom på at lave en kategori på din blog, som karakteriserer, at det er et betalt indlæg. Det kunne være anbefalet-reklame. Det er nogle nye krav indskærpet af Forbrugerombudsmanden, så det er en god ide at lytte efter dette råd, da du ellers kommer i strid med Markedsføringslovgivningen, og det er der ingen der ønsker, vel?

Det er et kontroversielt emne for nogle mennesker. Der findes dem, der tror, at man er til salg for enhver pris, og den slags skeptikere kan du ganske enkelt ikke overbevise om noget som helst. Flertallet af dem peger egentlig på et problem, de selv har alene ved at kaste mistanken. Dog er det ofte sådan, at de er ret følelsesladede på deres argument, og alle andre er naturligvis idioter (og sikkert andre udtryk jeg ikke gentager, fordi jeg insisterer på at tale pænt)…

De folk der kender blogningens univers ved, hvor meget research, der indgår i det at skrive professionelt om et emne. Selvom det virker let for dem, der er gode til det, så er der folk derude, som bruger rigtig mange timer på dette, og hvorfor skulle de ikke få en eller anden form for betaling for deres tid?

Du arbejder jo heller ikke gratis, vel?

“Det er ikke seriøs indtjening at skrive en blog” hører jeg mange sige. De har ret i forhold til det økonomiske. Det tager tid før der begynder at komme indtjening, fordi trafikken først skal skabes. Til gengæld FINDES der bloggere derude som har en anstændig hyre, og det kunne blive dig en dag. Det kræver bare at have det rette mindset og så ellers komme i svingninger med det tastatur du har foran dig. 🙂

Blogningens univers er en verden, hvor DU bestemmer hvor stor en indsats du gider gøre, og så er det ellers op til dig – og din karma – om det går godt eller skidt. Det er noget af det, jeg også er i gang med at beskrive i den kommende Tjen penge online. Det er et emne, som fortjener stor opmærksomhed når man vil i gang med online indtjening, for du kan ikke komme med undskyldninger hvis du ikke tjener penge online. Det er ikke andres skyld, men helt din egen.

HVIS du stadig er med, så er det nok fordi du godt kan se fornuften – og mon ikke du så også vil kunne få en hel del ud af også at oprette dig på Weablog og begynde at skrive dine egne opgaver gennem netværket på din egen blog?

Fortsat god sommer til alle. 🙂

6 Responses to “Weablog – et blognetværk enhver blogger bør kende”

 1. Per siger:

  Tak for at du deler din viden.
  Ved du om der findes andre lignende tjenester der minder om Weablog?
  Mvh
  Per

  • Tak for din kommentar, Per. 🙂
   Jeg er faktisk ved at undersøge markedet, fordi jeg netop er i gang med at opdatere min tidligere e-bog. Jeg tør godt love, at jeg løbende vil skrive når jeg finder gode kilder bloggens læsere kan gøre brug af.
   Genial blog du har – med rigtig godt indhold. Fortsæt endelig den gode indsats. 🙂

   • Per siger:

    Tusind tak Henrik, det betyder meget.
    Hvis du selv har en opskrift du vil dele med verden, så er du velkommen til at oprette dig som bruger og dele en 🙂

    Jeg ser frem til at læse flere af dine indlæg her på siden.
    Fortsat god dag.
    Per

  • Hej Per,

   Jeg er stifter af en ligende service ved navn YoHype, som forbinder virksomheder med bloggere, instagrammere og youtubere. Alle jobs er betalte og betalingen udregnes ud fra antal følgere og læsere

   https://yohype.com

   Mvh Asger

   • Hej Asger
    Først og fremmest mange tak for din kommentar. Det ser ud som en rigtig spændende side, så jeg vil da også kaste et blik på konceptet og bloggen. 🙂
    God dag herfra.
    // Henrik

 2. Nyeste opdatering: jeg har lige modtaget en mail i indbakken med meddelelsen om, at Weablog nedlægges fra og med 1. september i år. Der var lukket ned under coronakrisen, og nu er det så altså endegyldigt besluttet, at netværket lukkes.

Leave a Response