Har du overvejet en TPA?

Ja, det spørgsmål vakte nok en vis interesse, ikke sandt? 🙂

Alle har hørt om en PA – en Personlig Assistent – men ikke ret mange taler om en TPA – en Twitter Partner Assistent. Det skal der laves om på i denne artikel…

Når talen falder på #SoMe (Sociale Medier), så er der en slags laissez-faire holdning til medierne. Man prioriterer ikke rigtig denne kanal, og de få som virkelig gør en indsats må ofte erkende, at det tager tid at håndtere de spørgsmål og svar, der dukker op.

En TPA er ikke en erstatning for din egen tilstedeværelse – tværtimod faktisk.

En TPA har til opgave f.eks. at retweete, kommentere og ‘løfte’ en profil ved hjælp af sine kommunikationskompetencer. Det er ikke en person som svarer på alle dine tweets eller alle dine billeder på Instagram eller Facebook, men en person, som fra tid til anden bryder naturligt ind på din(e) profil(er) for at give dem yderligere værdi og troværdighed. En TPA kan være en særdeles værdifuld tilføjelse til dit netværk, og det bedste af det hele er, at den slags mennesker ikke behøver koste noget.

Nogle er helt naturligt gode ambassadører, fordi de dels er høflige og positive, men også fordi den slags mennesker arbejder ud fra principperne i karmaloven om, at vi får det retur som vi selv sender ud i universet.

Du kan naturligvis også vælge at købe dig til dette arbejde, og her er der utvivlsomt mange forskellige lønpakker, og flere er nok især afhængige af om din profil matcher deres interesser. Det bedste du kan gøre er, at kigge på dine følgere og dine konkurrenter, og så prøve at se, om ikke du kunne finde noget, som ville løfte din profil.

Det er da lige til at klare fra ens tablet mens man nyder det gode vejr her i det dejligt lune forår med nye varmerekorder, ikke sandt?

Fortsat god weekend herfra til alle bloggens læsere. 🙂

Leave a Response